​Bevar dine tænder hele livet med tilskud til tandlæge

​Søger du en tandlæge, der kan hjælpe dig til et sund og flot smil hele livet igennem? Hos Tandlægeteamet Heidi Nielsen tilbyder vi individuel og langsigtet tandpleje, der sikrer dig sunde tænder livet igennem.

Det er ikke kun vigtigt, at dit smil er flot. Det er også vigtigt, at det et hundrede procent velfungerende. Det hjælper vi dig med. Bor du i Slagelse og omegn, skal du kontakte os. Vi hjælper dig til et større smil.

Desværre er det sådan, at mange fravælger sit tandlægebesøg, fordi de frygter økonomiske udfordringer. Heldigvis kan du få tilskud til tandlæge.

Kan man få tilskud til tandlæge?

Vi går gerne til lægen med små og store ting, netop fordi vi betaler til vores sundhed gennem vores SKAT. Desværre bliver mange af os nærige, når det kommer til vores tænder – men det kan desværre blive den dyre løsning på sigt.

Er du medlem af sygeforsikring Danmark? Hvis ja, kan du få tilskud til tandlæge. Der findes forskellige grupper, du kan være medlem af. Så du skal blot vælge den gruppe, der passer dig bedst. Sygeforsikring Danmark inddeles i følgende grupper:

  • Basis
  • Gruppe 1
  • Gruppe 2
  • Gruppe 5

Det siger næsten sig selv, men jo mere du betaler for din forsikring, des flere fordele får du. De fire grupper har forskellige dækninger.

Er du førtidspensionist eller under 25, kan du spare procenter på dit medlemskab hos sygeforsikring Danmark.

Hvordan søger man tilskud til tandlæge?

Det er ikke svært at søge tilskud til tandlæge. Fortæl blot din behandler, at du er medlem af sygeforsikring Danmark. Det gælder både, hvis det er en privat eller offentlig behandler.

Din behandler vil derefter indberette din regning til Danmark, når den er indbetalt. Dit tandlæge tilskud vil efterfølgende blive betalt til dig. Vær gerne opmærksom på, om Sygesikring Danmark indfører nye regler, før du får din behandling.

Kontakt os for hjælp til et sundt smil

Skal vi hjælpe dig med at få et sundt smil, der varer hele livet? Kontakt os endelig på e-mail: tandlaegeteamet@mail.dk eller ring til os på telefon: 58 53 48 09 og få en tid. Vi kan først vejlede dig, når vi ser dine tænder. Vi foretager selvfølgelig aldrig en behandling uden dit samtykke. Kom ind og lad os tage en uforpligtende snak.​

Firmainformation

Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS

CVR: 78251212

Adresseinformation

Smedegade 3, 1, 4200 Slagelse

Find os på Google Map

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 

2 anmeldelser på Google.

Kontaktinformation