Fremstilling af kroner, broer og proteser​

​Hos Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS har vi stor erfaring inden for fremstilling af kroner, broer og proteser. Der er flere muligheder, når tænderne skal restaureres, og det afhænger naturligvis af det enkelte problem og tandsæt, om der er behov for kroner, broer eller en protese. Sammen med dig finder vi frem til den bedste løsning.

Fremstilling af kroner, broer og proteser hos dygtig tandtekniker

Hvis en tand er så ødelagt, at den ikke kan genopbygges med en fyldning, er det nødvendigt at sætte en krone på, hvis tanden skal bevares. Kronen er støbt i guld eller tandfarvet porcelæn, som omslutter hele tanden og dermed sikrer, at tanden ikke knækker.

Er tanden rodbehandlet og meget destrueret, kan det blive nødvendigt at forstærke den med en stiftopbygning. Denne sidder fast i tandroden og erstatter den manglende del af tanden.

De bedste materialer

Fremstilling af kroner, broer og proteser sker hos en dygtig lokal tandtekniker, som anvender de bedste materialer på markedet, og derfor kan du også være sikker på den bedste kvalitet.​

Kronen fremstilles ved beslibning af tandens overflade, så overfladen får den korrekte hældning. Derefter tages et aftryk af tanden, som sendes til teknikeren.

En bro fremstilles, når der er mistet en tand i tandrækken, og denne tand er omgivet af to sunde tænder. Da kan man forankre en bro mellem de to sunde tænder og lodde en midterkrone på. Det vil med andre ord sige to kroner med en påloddet erstatningstand i midten.

Få rådgivning om kroner, broer og proteser

Det er vigtigt at få rigtig god rådgivning inden for fremstilling af kroner, broer og proteser, og derfor tager vi os god tid til alle vores patienter.

Ring til os på 58 53 48 09 eller skriv på tandlaegeteamet@mail.dk for at aftale en tid til konsultation.​

Firmainformation

Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS

CVR: 78251212

Adresseinformation

Smedegade 3, 1, 4200 Slagelse

Find os på Google Map

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 

2 anmeldelser på Google.

Kontaktinformation