Tandpleje og tandeftersyn​

Når du sørger for at få fortaget tandeftersyn regelmæssigt, kan du forebygge store problemer, som kan være til gene for både tænderne og din økonomi.

Derfor anbefaler vi, du husker at gå til tandlægen, når du får en indkaldelse. Patienter, der venter for lang tid med taneftersynet, eller generelt ikke sørger for tandpleje i det daglige, ender ofte med tandproblemer, som kunne være undgået.

Tandeftersyn og tandpleje – det individuelle behov

Det varierer fra person til person, hvor ofte et tandeftersyn er nødvendigt. Når du kommer op på klinikken, ser vi på dine tænder og tager en snak med dig om, hvad vi anbefaler til dine tænder – både hvad angår tandpleje og tandeftersyn.​

Skånsom behandling

Det er vigtigt for os, at du kan bevare et sundt og funktionelt tandsæt hele livet. Tænderne skal behandles skånsomt, og derfor kan du også altid være sikker på, at vi udfører de mindst indgribende behandlinger i henhold til dine ønsker og behov.

Ved det almindelige tandeftersyn vil vi, såfremt det er nødvendigt, lave en tandrensning, hvor tandsten, belægninger og misfarvninger fjernes.

Kontakt os på telefon 58 53 48 09 eller på mail tandlaegeteamet@mail.dk for at høre mere.​

Firmainformation

Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS

CVR: 78251212

Adresseinformation

Smedegade 3, 1, 4200 Slagelse

Find os på Google Map

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 

2 anmeldelser på Google.

Kontaktinformation