​Information til nye patienter

Velkommen til vores team. Vi vil gøre alt for at du skal føle dig godt tilpas, og godt behandlet ved ​tandpleje & eftersyn​ på vores klinik. ​Første gang du kommer sætter vi lidt ekstra tid af, således at vi kan lære dig og dine tænder at kende. 

Forventningsafstemning

Vi giver os tid til at tale om hvilke forventninger , ønsker og behov du kommer med. På den måde kan vi sammen få lagt en plan som svarer til dine ønsker. Vi laver gerne et uforpligtende behandlingsoverslag til dig.

Kom i god tid

Du må meget gerne komme 5min. før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i vores journalsystem. Medbring gyldigt sygesikringskort, medicinkort, eller andet af relevans. Er du medlem af Danmark vil vi også gerne vide det, da vi indberetter direkte og letter dig for den del.

Vi vil gerne rekvirere din journal hos din tidligere tandlæge. Det kræver dit samtykke, og det vil vi bede dig om at få.

​​Da vi desværre har måtte sande, at ikke alle betaler deres tandlægeregning, vil vi bede dig tage et acontobeløb med, første gang du kommer på klinikken:

  1. Har du tid til et almindeligt tandeftersyn (evt. med tandrensning og kontrolrøntgen) vil vi bede dig have 1000  kr. med aconto. Bliver regningen mindre, tilbagebetales differencen naturligvis med det samme.
  2. Har du tid til en behandling (knækket tand, hul i tand, tandpine, eller andet) beder vi dig tage 1000 kr. med aconto. Også her vil du naturligvis få differencen udbetalt straks, såfremt regningen lyder på mindre.

​Automatisk indkaldelse

Du vil automatisk blive tilbudt indkald til regelmæssigt tandeftersyn, og kan vælge at få indkaldet på e-mail eller med almindelig post. Du kan vælge en bestemt ugedag, og tidspunkt, såfremt du har præferencer. Du fortæller det blot til vores receptionist.

Vi er opsat på at give dig den bedst mulige "oplevelse" af tandbehandlingen, og hvis du ønsker noget gjort anderledes, må du endelig sige til

Firmainformation

Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS

CVR: 78251212

Adresseinformation

Smedegade 3, 1, 4200 Slagelse

Find os på Google Map

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 

2 anmeldelser på Google.

Kontaktinformation