Tandlægeskræk​ - Kom til vores klinik i Slagelse

​Har du tandlægeskræk, er det vigtigt at vælge en tandlæge, som har særligt fokus på det. Hos Tandlægeteamet Heidi Nielsen lægger vi vægt på at gøre oplevelsen så behagelig for vores patienter som mulig.

Tager hånd om din tandlægeskræk

Vi har været mange år i branchen, og derfor ved vi, at nogle mennesker har det meget svært med at gå til tandlægen. Nogen føler, de ikke kan få luft, og andre bryder sig ikke om at miste kontrollen.

Vi tager din tandlægeskræk alvorligt. Vi spørger ind til problemet, så vi får en forståelse for, hvad det er, du ikke bryder dig om. På den måde kan vi tage hånd om din tandlægeskræk sammen, og vi ved af erfaring, at en god dialog er første skridt på vejen mod behandling af tandlægeskræk.

Du har kontrollen og kan til enhver tid sige fra eller til. Vi plejer at aftale, at patienten løfter hånden, hvis noget er ubehageligt, og så stopper vi med det samme.

Vi tager os god tid til dig

Du har også mulighed for at låne en iPod under behandlingen og lytte til lidt musik, som vi nøje har udvalgt til patienter med tandlægeskræk.

Vi tager os god tid til hver enkelt patient, og du er altid meget velkommen på vores klinik. Vi har den fornødne tålmodighed og viden om tandlægeskræk, og vi har stor forståelse for, at vi alle er forskellige. Kontakt os på telefon 58 53 48 09 eller på mail tandlaegeteamet@mail.dk for at høre mere om tandlægeskræk.​

Firmainformation

Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS

CVR: 78251212

Adresseinformation

Smedegade 3, 1, 4200 Slagelse

Find os på Google Map

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 

2 anmeldelser på Google.

Kontaktinformation