Tandbehandling​ på vores klinik i Slagelse

​Når dine tænder har brug for tandbehandling, er det vigtigt at vælge en tandlæge med stor erfaring, så du får den bedst mulige behandling. Den erfaring finder du hos Tandlægeteamet Heidi Nielsen. Hvad enten det er et almindeligt tandeftersyn, kroner/broer, tandimplantater eller noget helt andet, kan vores kompetente personale være behjælpeligt.

De nyeste metoder inden for tandbehandling

Vi udfører tandbehandling med udgangspunkt i det individuelle behov. Vi tager en grundig snak med dig, når vi ser på dine tænder, så vi er sikre på, du får den mest solide og holdbare løsning.

På vores klinik i Slagelse udfører vi tandbehandling efter de nyeste metoder. Vi deltager løbende i kurser, så vi til enhver tid kan tilbyde vores patienter det bedste.

Fokus på velvære

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilrette, når du skal have udført tandbehandling på vores klinik i Slagelse. Vi tager os god tid til vores patienter, og vi har indrettet klinikken med fokus på velvære. Lider du af tandlægeskræk, sørger vi naturligvis for at tage ekstra hensyn til det.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tandbehandling. Ring til os på telefon 58 53 48 09 eller send os en mail på tandlaegeteamet@​mail.dk.

Firmainformation

Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS

CVR: 78251212

Adresseinformation

Smedegade 3, 1, 4200 Slagelse

Find os på Google Map

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 

2 anmeldelser på Google.

Kontaktinformation