Tandproteser - Protesebehandling på vores klinik i Slagelse

Har du mistet tænder, kan en tandprotese være løsningen. En tandprotese er en aftagelig erstatning for en eller flere mistede tænder.

Sådan gør vi

De manglende tænder sættes på en stålkonstruktion med akryltænder, der matcher éns egne tænder i form og farve. Små ”metalklemmer” får protesen til at sidde fast. Tandprotesen skal tages ud og renses flere gange om dagen.

Hvis du har mistet nogle af dine tænder, kigger vores tandlæge på tandsættet og tager en grundig snak med dig om mulighederne for at få en tandprotese.​

Fremstilling af tandprotese hos tekniker

Vores proteser fremstilles hos en lokaltekniker, efter at du har fået taget aftryk to gange. Inden aftryk nummer to laver vi små fordybninger i tænderne de steder, hvor protesen skal understøttes særligt.

Dette gøres samtidig for at gøre plads til tandprotesens stålkonstruktion. Derefter vælges tandfarve og –form, så det endelige resultat bliver så lig de naturlige tænder som muligt.

Ønsker du at høre mere om tandproteser, kan vi kontaktes på telefon 58 53 48 09. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på tandlaegeteamet@mail.dk.

Firmainformation

Tandlægeteamet Heidi Nielsen ApS

CVR: 78251212

Adresseinformation

Smedegade 3, 1, 4200 Slagelse

Find os på Google Map

Vurderet 5 / 5 på baggrund af 

2 anmeldelser på Google.

Kontaktinformation